Tankefelt Terapi (TFT) - Kinesiologi

 

 

 

Nikken Wellness

 

Nikken blev grundlagt i Japan i 1975 af Isamu Masuda, hvis vision var at kunne tilbyde en bedre livskvalitet gennem velværeløsninger, der retter sig mod forskellige bekymringer i et moderne liv.
I dag er Nikken etableret i 40 lande. Nikken har med sit enestående og banebrydende koncept befæstet sin position som en af verdens førende inden for 'TOTAL VELVÆRE'.
  

Nikkens filosofi er baseret på de Fem Helsesøjler: en sund krop - en sund sjæl - en sund familie - et sundt samfund - en sund økonomi. Deres opgave er at hjælpe alle, der ønsker at opnå balance i disse søjler af sundhed - med finansiel frihed og tid til at nyde det.

 

Nikken produkter er baseret på naturlige energikilder - Jordens magnetisme, sollys / "langbølge*t* infrarød" teknologi, negative ioner, mv. og dækker alle de områder, vi bør tage hensyn til for at opnå et godt helbred: ren luft - rent vand - en god søvn - hvile og afslapning - god motion - naturlig føde.

 

Nikken i dag
Nikken er i dag et af de største og mest respekterede Network Marketing Selskaber i verden, og driver virksomhed i 40 lande. Nikkens produkter er en komplet serie teknologisk avancerede velværeprodukter, som enkelt kan integreres i ethvert hus eller lejlighed og opbygge det til et 'Velvære Hjem'.

 

I tråd med deres filosofi om at kombinere ældgamle principper og moderne teknologi samarbejder Nikken med 'University of California Irvine Medical Center', og de har doneret afdelingen 'Nikken Imaging Center til deres sygehus.

Nikken er partnere med nogle af de bedste organisationer og forskere i verden, herunder 'University of California, Medical Center' og 'Magnetisk Health Foundation' i Japan. Ydermere støtter Nikken forskellige humanitære organisationer, bl.a. 'Sultprojektet' i Norge. Sidst er Nikken medlem af det højt anerkendte 'Bioelectromagnetics Society'.

 

Nikken produkter

Nikken har været ledende omkring udviklingen af banebrydende innovasion indenfor 'Wellness' områder som:

 

·         Miljø

·         Hvile & afspænding

·         Sund kost

·         Hudpleje

·         Motion

 

Wellness har indtil nu været en udefineret område for de fleste, men Nikken gør det nemt at opnå et 'VELVÆRE HJEM' ( 'Wellness Home').

 

Nikken wellness produkter og teknologier er blevet positivt vurderet i en række medicinske tidsskrifter og aviser. Produkterne er sikre og uden bivirkninger!

Velværekonsulent Birgit Melgaard - Jacob Paludans Vej 14 - 8600 Silkeborg - 2323 1144 - info@tankelt.info