Tankefelt Terapi (TFT) - Kinesiologi

Forside  |  Tankefelt Terapí (TFT) |  Kinesiologi  |  Magnetbehandling  |  Profil  

   Styrk din udvikling

 

 

Kinesiolog

Kinesiologi er en unik og simpel måde at bruge til at teste og afbalance med. Østens viden om medianlære og kinesiske akupunkturpunkter, som har været kendt i tusinder af år anvendes her.

Kinesiologi betyder "læren om bevægelse". Hvis kroppen har problemer med at bevæge sig, og/ eller der er decideret smerter, kan det skyldes forskellige årsager, som kan afdækkes via en kinesiologitest.

Kinesiologi betegnes derfor også som kropsafbalancering, idet kroppens 3 områder - kemien (kost og vitaminer), strukturen (muskelspændinger) og psyken (følelser) afbalanceres via en muskeltest.

De forskellige muskler i kroppen relateres til specifikke medianbaner og organer. De pågældende muskler kan testes helt specifikt, men jeg anvender oftest en enkel muskel overordnet for de øvrige muskler, hvilket ofte vil være en muskel i armen. På den valgte muskel, lægges der et let tryk på, for at mærke om der er energi og kraft i musklen. Såfremt musklen mangler energi, vil en kinesiologitest afdække, hvad der er behov for at få tilført, for at musklen bliver styrket og dermed kan bringe kroppen i balance igen.

 

Det, der kan bringe kroppen i balance igen, kan fx være at massere på bestemte punkter- at undgå et bestemt fødemiddel - at få tilført forskellige kosttilskud og at få bearbejdet forskellige bevidste eller ubevidste følelsesmæssige problemstillinger.

 

Når kroppens 3 områder er afbalanceret bliver kroppen styrket, således at det bliver muligt for personen at komme i en positiv udvikling.

Kinesiologi er velegnet til både voksne og børn.